Ένας γάμος Warsteiner PAROOKAVILLE στο The City of Love & Συνέντευξη με τον MOGUAI

0
Ένας γάμος Warsteiner PAROOKAVILLE στο The City of Love & Συνέντευξη με τον MOGUAI

Επιτέλους, μετά από δύο χρόνια που χάσαμε να γιορτάσουμε την αγάπη, τη ζωή και το πιο σημαντικό φιλίες, επιστρέφουμε στους ιερούς χώρους της PAROOKAVILLE. Υπάρχουν τόσα πολλά τρελά πράγματα να κάνετε κατά τη διάρκεια αυτού του τετραήμερου καθαρής χαράς. Ένα από αυτά είναι ο γάμος εκεί. Τώρα μπορείτε να πείτε „Παντρεμένος;“ Σίγουρα αυτός πρέπει να είναι ένας ψεύτικος γάμος σε ένα φεστιβάλ για πλάκα. Αλλά δυστυχώς, δεν πρόκειται για γάμο για αστείο. Κάθε χρόνο ένα επιλεγμένο ζευγάρι ανάμεσα σε εκατοντάδες υποψήφιους έχει την ευκαιρία να παντρευτεί σε αυτό το φεστιβάλ. Οι αιτήσεις προέρχονταν από ζευγάρια από το Κίελο έως την Κονστάντζ, μέλη της κοινότητας LGBTQ+, άτομα από το γυμνάσιο και ακόμη και ένα ζευγάρι με έτος γέννησης το 1952. Αλλά η τελική απόφαση πήρε το ζευγάρι Γερμανών Sati και Jan να έχουν την πλήρη χορηγία τους «Warsteiner ” ονειρεμένος γάμος στο PAROOKAVILLE.

«Το ότι υπερασπιζόμαστε την αγάπη και το άνοιγμα μαζί με την PAROOKAVILLE αποδεικνύεται όχι μόνο από τους πολύχρωμους φεστιβαλικούς γάμους μας τα τελευταία χρόνια, αλλά και από την ανταπόκριση των θαυμαστών και την ποικιλία των περισσότερων από 660 συμμετοχών που μας έχουν φτάσει φέτος. Κανένα από τα ζευγάρια δεν μας έκανε εύκολη την απόφαση, αλλά στο τέλος η Σάτι και ο Γιαν μας κατέκλυσαν με πολλή αγάπη και χαρά. Είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι που θα τους χαρίσουμε έναν αξέχαστο και έναν και μοναδικό γάμο.” – Nadja Gärtner (Ζυθοποιία Warsteiner)

Με το PAROOKAVILLE να είναι το μεγαλύτερο μουσικό φεστιβάλ της Γερμανίας (210,00 επισκέπτες) έχουν φυσικά πολλή χορηγία για το φεστιβάλ. Ένας από αυτούς τους χορηγούς είναι η γερμανική ζυθοποιία Warsteiner. Δεν προμηθεύουν μόνο όλο το φεστιβάλ με μπύρα, αλλά έχουν και ειδικά φτιαγμένα κουτάκια μπύρας μόνο για την PAROOKAVILLE. Ένα από τα κυριότερα σημεία είναι σίγουρα ο χορηγός γάμος στην ειδικά χτισμένη εκκλησία τους για αυτό το φεστιβάλ. Η εκκλησία είναι πανέμορφη, ταιριάζει σε όλη την ατμόσφαιρα της «τετραήμερης» πόλης – που στεγάζει καταστήματα, ταχυδρομείο, καρναβάλι, πισίνα, κομμωτήριο νυχιών αλλά και τράπεζες και άλλα εμπορεύματα που βρίσκεις σε μια πραγματική πόλη. Κάθε χρόνο θα βλέπετε να προστίθενται νέα προϊόντα που δεν έχετε δει τον προηγούμενο χρόνο. Όπως κάθε φυσική πόλη, αυτή η πόλη συνεχίζει να μεγαλώνει.

«Ο Warsteiner έχει αγκαλιάσει τέλεια το πνεύμα της «Πόλης της Τρέλας» μας από την αρχή και ο γάμος είναι ένα από τα κυριότερα σημεία για τους πολίτες μας κάθε χρόνο. Ανυπομονούμε λοιπόν για πολλή αγάπη στην εκκλησία Warsteiner Parooka φέτος – δύσκολα μπορείς να παντρευτείς στη Γερμανία με έναν πιο μοναδικό τρόπο!». – Bernd Dicks (συνιδρυτής PAROKAAVILLE)

Συνέντευξη στο MOGUAI

Είμαστε εδώ στο PAROOKAVILLE με τον έναν και μοναδικό DJ MOGUAI. Μόλις ήταν ο κουμπάρος του νιόπαντρου ζευγαριού Sati και Jan. Είμαστε εδώ για να συζητήσουμε τον γάμο, τον PAROOKAVILLE και το μέλλον του.

Νυχτερινοί Χρόνοι: Πώς γίνατε οι κουμπάροι σε αυτόν τον γάμο της PAROOKAVILLE και πώς νιώθετε που είστε μέρος αυτής της περίστασης;

MOGUAI: Αισθάνομαι τιμή. PAROOKAVILLE και πάω πολύ πίσω. Για παράδειγμα, ήμουν ο πρώτος DJ που διοργάνωσε τη συνέντευξη τύπου. Έγινε επίσης καλός φίλος ενός από τους ιδιοκτήτες (Bernd Dicks) του PAROOKAVILLE. Το να γίνεσαι κουμπάρος ήταν στην πραγματικότητα κάπως αστείο. Δεν ήταν πολύ καιρό πριν που πήγαινα στο Μαϊάμι και στο αεροδρόμιο της Ζυρίχης (Ελβετία) έπεσα στη Nadja (από το Warsteiner). Με ρώτησε πώς θα ένιωθα να γίνω οι κουμπάροι στον επόμενο γάμο της PAROOKAVILLE. Επειδή μου αρέσει τόσο πολύ αυτό το φεστιβάλ είπα αμέσως ναι. Ήταν υπέροχο που γνώρισα το ζευγάρι (Sati και Jan), είναι ένα τόσο στοργικό ζευγάρι. Τη σοβαρότητα και τη δέσμευση που έδειξαν σε όλο τον γάμο. Θα μπορούσατε να πείτε ότι ήταν σοβαροί για αυτό από την αρχή και αυτό φάνηκε σε όλο τον γάμο. Ήταν απλώς μια εξαιρετική εμπειρία συνολικά για μένα να είμαι μέρος αυτού.

Νυχτερινοί Χρόνοι: Ήσασταν μέλος του PAROOKAVILLE από την αρχή. Πώς νιώθεις να επιστρέφεις μετά από δύο χρόνια; Και τι είναι αυτό που περιμένεις περισσότερο αυτό το Σαββατοκύριακο;

MOGUAI: Είμαι ενθουσιασμένος, αλλά δεν μου φάνηκαν δύο χρόνια. Αυτά τα δύο χρόνια πέρασαν τόσο γρήγορα που είναι κάπως περίεργο. Αλλά τώρα είναι υπέροχο να βλέπεις πολλούς υπέροχους ανθρώπους πίσω σε αυτήν την τοποθεσία. Όλοι είναι τόσο γεμάτοι ενέργεια, ευφορία που είναι κάτι που μου αρέσει πολύ να βλέπω. Αυτοί οι χώροι, αυτό το φεστιβάλ είναι ένας τόπος ενέργειας. Είναι υπέροχο να είσαι μέρος αυτής της συλλογικής νοοτροπίας. Ανυπομονώ να παίξω το Bills Factory (το δεύτερο mainstage). Μου αρέσει αυτή η σκηνή ακόμη περισσότερο από την κύρια σκηνή, είσαι πιο κοντά στους ανθρώπους που θέλεις να προσεγγίσεις και μου φαίνεται περισσότερο σαν ένα ανοιχτό κλαμπ. Το να είστε πιο κοντά στο πλήθος σας επιτρέπει να δείτε και να νιώσετε την ενέργειά τους ακόμα πιο έντονη. Τόσο ενθουσιασμένος που θα παίξω εκεί αργότερα.

Νυχτερινοί Χρόνοι: Τι σημαίνει για εσάς PAROOKAVILLE;

MOGUAI: Για μένα είναι ένα από τα μεγαλύτερα γερμανικά φεστιβάλ που τυχαίνει να είναι σε μια περιοχή στην οποία μεγάλωσα. Άρα είναι ήδη απίστευτο για μένα να το έχω δει να μεγαλώνει τα τελευταία δύο χρόνια. Και ίσως ξέρετε ότι ο πρώτος ύμνος του φεστιβάλ PAROOKAVILLE “Lessons” με τον Nico Santos. Λατρεύω το line-up στο PAROOKAVILLE που είναι τόσο δυαδικό, τόσα πολλά στυλ σε διαφορετικές σκηνές. Ο καθένας θα βρει τον δρόμο του προς την αγαπημένη του σκηνή και αυτό είναι υπέροχο για αυτό το φεστιβάλ. Τόσα πολλά πράγματα να ακούσετε και να εξερευνήσετε.

Νυχτερινοί Χρόνοι: Θα παίξετε δύο σετ αυτό το Σαββατοκύριακο. Έχετε σχεδιάσει κάτι ιδιαίτερο για εμάς; Πώς προετοιμάζετε τα σύνολα σας σε τέτοιες εκδηλώσεις;

MOGUAI: Λοιπόν, για μένα μου αρέσει να παίζω κομμάτια που μου αρέσουν γενικά, αλλά δίνω επίσης μεγάλη προσοχή στο πλήθος. Αν νιώθω ότι ένα συγκεκριμένο κομμάτι είναι «νέο» προσαρμόζομαι εύκολα. Δεν προετοιμάζω πραγματικά σετ, απλά μου αρέσει να πηγαίνω με τη ροή. Μου αρέσει να προσποιούμαι ότι είμαι εγώ στην πίστα που χορεύω και μου αρέσει να παίζω εκείνη τη στιγμή. Για μένα είναι σημαντικό ο κόσμος να περνάει καλά και να απολαμβάνει τη μουσική.

Νυχτερινοί Χρόνοι: Μόλις ολοκληρώσατε μια περιοδεία στις Ηνωμένες Πολιτείες, θα μπορούσατε να μας πείτε ποια είναι η διαφορά μεταξύ του πλήθους των ΗΠΑ και της Ευρώπης; Και πότε θα σας δούμε ξανά στις πολιτείες;

MOGUAI: Νομίζω ότι μια τεράστια διαφορά είναι ότι σε σύγκριση με τους Ευρωπαίους οι Αμερικανοί έχουν μικρότερο χρονικό διάστημα για να χορέψουν από τους Ευρωπαίους. Τα κλαμπ συνήθως κλείνουν στις 2 στις πολιτείες και συνήθως πηγαίνουν εκεί τα μεσάνυχτα, έτσι ώστε να τους αφήνει ένα πολύ μικρό χρονικό διάστημα για να κάνουν πάρτι. Και σε αυτό το διάστημα τα δίνουν ό,τι έχουν και προσπαθούν να περάσουν όσο καλύτερα μπορούν, όπου όπως οι Ευρωπαίοι έχουν συνήθως την επιλογή να κάνουν πάρτι μέχρι τις 6 το πρωί. Και ναι, ανυπομονώ να παίξω ξανά στις Ηνωμένες Πολιτείες. Θα με δείτε σίγουρα Σεπτέμβριο/Οκτώβριο.

Νυχτερινοί Χρόνοι: Τι σας επιφυλάσσει το μέλλον; Τι δουλεύετε αυτήν τη στιγμή και θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας;

MOGUAI: Ουάου, άσε με να σκεφτώ. Νομίζω ότι τα πιο εκπληκτικά νέα θα είναι ότι μόλις υπέγραψα με τη Sony με τη δισκογραφική μου Punx. Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος για αυτό το επόμενο βήμα. Θα κυκλοφορήσω δύο πλήρη άλμπουμ στο Punx. Η πρώτη μου single κυκλοφορία θα είναι μια συνεργασία με την Watermät. Το πρώτο single των MOGUAI θα ονομάζεται “beatbox” και θα έχει remix Kryder & Cassimm. Επιπλέον έχω μια συνεργασία με τον Baskha (τον αδερφό του Alok) στα σκαριά. Θα κυκλοφορήσω μουσική σε άλλες δισκογραφικές. Όπως έκανα για παράδειγμα με τους Oliver Heldens, Repopulate Mars ή Fisher. Αλλά όχι τόσο όσο πριν, η κύρια εστίασή μου τώρα θα είναι η δισκογραφική μου Punx.

Νυχτερινοί Χρόνοι: Τι θέλετε να μοιραστείτε με τους θαυμαστές σας για το οποίο δεν έχουμε μιλήσει ακόμα;

MOGUAI: Μην φοβάστε ότι θα υπάρχει αρκετός ήχος MOGUAI για να κυκλοφορήσετε. Πάντα θα προσπαθώ να επανεφεύρω τον εαυτό μου και τον ήχο μου, αλλά πάντα έχω μάτια και αυτιά για το πλήθος. Επίσης θα υπάρξουν τόσες πολλές συνεργασίες που είναι τρελό. Θα είναι μια πραγματικά συναρπαστική στιγμή. Είναι περίεργο, αλλά νιώθω ότι η καριέρα μου μόλις απογειώνεται. Αυτά που συμβαίνουν αυτή τη στιγμή. Δεν το έχω ξαναδεί και ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω. Σας ευχαριστώ όλους που με στηρίξατε.

Νυχτερινοί Χρόνοι: Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας.

Schreibe einen Kommentar