ΔΕΙΤΕ: Ζωντανή ροή Creamfields 2022 στις 27 και 28 Αυγούστου

0
ΔΕΙΤΕ: Ζωντανή ροή Creamfields 2022 στις 27 και 28 Αυγούστου

Σε τέσσερις ημέρες, το Creamfields 2022 βρίσκεται σε εξέλιξη και προσφέρει ένα εκτεταμένο Σαββατοκύριακο από την Πέμπτη 25 Αυγούστου έως την Κυριακή 28 Αυγούστου. Η φετινή εκδήλωση, η Cinch παρουσιάζει τους Creamfields, North Daresbury, Cheshire, καλωσορίζει επίσης δεκάδες από τα κορυφαία ταλέντα στην ηλεκτρονική μουσική φάσμα.

Η ζωντανή ροή του Creamfields 2022 κυκλοφορεί μέσω της επίσημης σελίδας τους στο Facebook ως «ζωντανά» βίντεο, κατά τη διάρκεια των δύο πρώτων ημερών του φεστιβάλ. Το Σάββατο 27 Αυγούστου και την Κυριακή 28 Αυγούστου θα παραδοθεί η ζωντανή ροή του Creamfields 2022, που παρουσιάζεται από την Beatport. Φιλοξενούμενος στο κανάλι του Beatport στο YouTube, δείτε την πλήρη λίστα των καλλιτεχνών που πρόκειται να ανέβουν στη σκηνή της αναγνωρισμένης επωνυμίας του φεστιβάλ φέτος — και αυτών που θα μεταδίδουν στη ζωντανή ροή του Creamfields 2022.

Καθώς η Creamfields γιορτάζει την 25η επέτειό της φέτος, όσοι δεν μπορούν να βιώσουν τη δράση από κοντά, μπορούν ακόμα να κολυμπήσουν σε ένα κάθισμα στην πρώτη σειρά — όλα από την άνεση του σπιτιού τους. Στη ζωντανή ροή του Creamfields 2022 περιλαμβάνονται οι διάσημες πράξεις, όπως οι Armin van Buuren, Tiësto, Afrojack, Alesso, Carl Cox, David Guetta, Jax Jones, Lost Frequencies, MK, Sunnery James & Ryan Marciano, Dimitri Vegas & Like Mike, CamelPhat, Sonny Fodera, Joel Corry, Seth Troxler, Ida Engberg, Mike Williams, LP Giobbi και πολλοί άλλοι.

Ελέγξτε αυτό το χώρο το Σάββατο 27 Αυγούστου και την Κυριακή 28 Αυγούστου για να παρακολουθήσετε όλα τα κανάλια ζωντανής ροής Creamfields 2022.

Schreibe einen Kommentar