ΔΕΙΤΕ: Ζωντανή ροή Tomorrowland 2022 Weekend 2. Το Φεστιβάλ 3 Σαββατοκύριακου συνεχίζεται 21 ημέρες μετάδοσης

0
ΔΕΙΤΕ: Ζωντανή ροή Tomorrowland 2022 Weekend 2.  Το Φεστιβάλ 3 Σαββατοκύριακου συνεχίζεται 21 ημέρες μετάδοσης

Tomorrowland 2022 weekend 2 έφτασε! Η φετινή αναμενόμενη επιστροφή του μεγαλύτερου, πιο μυστικιστικού (και πιο πολυσυζητημένου) μουσικού φεστιβάλ στον κόσμο λαμβάνει χώρα σε τρία Σαββατοκύριακα για πρώτη φορά. Μετά από μια διακοπή δύο ετών λόγω της πανδημίας, το Tomorrowland επιστρέφει μεγαλύτερο και καλύτερο από ποτέ, με μια τρίτη επέκταση το Σαββατοκύριακο και εκατοντάδες χιλιάδες θεατές σε φεστιβάλ από όλο τον κόσμο. Για όσους δεν μπορούν να είναι εκεί για να ζήσουν από κοντά τις γιορτές στο Boom του Βελγίου, το Tomorrowland 2022 θα μεταδίδεται για 21 ημέρες από την αρχή του φεστιβάλ, συμπεριλαμβανομένων πάνω από 9 ημερών ζωντανής ροής σε πολλά κανάλια. Αυτή η περασμένη εβδομάδα έφερε επαναμεταδόσεις σετ που μεταδόθηκαν ζωντανά κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου 1, καθώς και μερικά σκηνικά που δεν είχαν προηγουμένως εμφανιστεί σε διάφορες σκηνές του πρώτου Σαββατοκύριακου του Tomorrowland.

Προετοιμαστείτε για το δεύτερο από τα τρία μαγικά Σαββατοκύριακα και ακολουθήστε τη μαγεία του Tomorrowland μέσω του One World TV & One World Radio, μεταδίδοντας ζωντανά το Tomorrowland παγκοσμίως για 21 ημέρες από σήμερα έως την Πέμπτη 4 Αυγούστου μέσω Todayland.com και την εφαρμογή Tomorrowland. Κατά τη διάρκεια των Σαββατοκύριακων του φεστιβάλ, το One World TV θα περιλαμβάνει 3 διαφορετικά κανάλια, μεταδίδοντας ζωντανά από το φετινό Mainstage «The Reflection of Love» (κανάλι 1), διάφορες σκηνές Tomorrowland (κανάλι 2) και το στούντιο One World Radio (κανάλι 3). Άτομα που δεν κατάφεραν να φτάσουν στα 16ου Η έκδοση του βελγικού φεστιβάλ θα μπορεί να απολαύσει υπέροχες παραστάσεις από τους καλύτερους ηλεκτρονικούς καλλιτέχνες του κόσμου – μια πραγματικά μοναδική εμπειρία πρώτης σειράς.

Το Tomorrowland 2022 παρουσιάζει ένα μεγαλύτερο από τη ζωή Reflection Of Love Το Mainstage δεν είναι μόνο ένα κολοσσιαίο αριστούργημα και έργο τέχνης, αλλά είναι 100% τοπικά κατασκευασμένο. Το Reflection Of Love Mainstage στο Tomorrowland 2022 έχει ύψος 53 μέτρα, πλάτος 270 μέτρα, περιλαμβάνει 990 τετραγωνικά μέτρα πλακιδίων βίντεο, 1.273 λάμπες, 214 ηχεία & subs, 61 λέιζερ, 18 σιντριβάνια και περισσότερους από 100 ερμηνευτές. Η τεράστια σκηνή πολλαπλών επιπέδων μπορεί να είναι αρκετή για να σας κόψει την ανάσα, αλλά ας μην ξεχνάμε ότι είναι μόνο ένα από δεκατέσσερα σκηνές στους χώρους του φεστιβάλ Tomorrowland.

Για περισσότερες πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένων των ωρών πλήρους καθορισμού, επισκεφτείτε Todayland.com. Παρακολουθήστε και τα 3 Σαββατοκύριακα του Tomorrowland 2022, παρακάτω.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ TOMORROWLAND 2022 ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ 1:

ΔΕΙΤΕ ΤΟ TOMORROWLAND 2022 LIVE STREAM CHANNEL 2:

https://www.youtube.com/watch?v=5dGemNqzmTo

Οι φωτογραφίες είναι ευγενική προσφορά του Facebook του Tomorrowland

Οι φωτογραφίες είναι ευγενική προσφορά του Facebook του Tomorrowland

Schreibe einen Kommentar