ΔΕΙΤΕ: Tomorrowland 2022 Weekend 3 Live Stream ως μετάδοση 21 ημερών συνεχίζεται

0
ΔΕΙΤΕ: Tomorrowland 2022 Weekend 3 Live Stream ως μετάδοση 21 ημερών συνεχίζεται

Το Tomorrowland 2022 ολοκληρώνεται αυτό το Σαββατοκύριακο — και οι φετινές γιορτές σίγουρα θα βγουν δυναμικά! Η φετινή αναμενόμενη επιστροφή του μεγαλύτερου, πιο μυστικιστικού (και πιο πολυσυζητημένου) μουσικού φεστιβάλ στον κόσμο λαμβάνει χώρα σε τρία Σαββατοκύριακα για πρώτη φορά. Η μεγάλη επιστροφή του πολυσύχναστου γεγονότος ακολουθεί μια διετή παύση λόγω της πανδημίας και το Tomorrowland επέστρεψε μεγαλύτερο και καλύτερο από ποτέ, με μια τρίτη επέκταση το Σαββατοκύριακο και εκατοντάδες χιλιάδες θεατές φεστιβάλ από όλο τον κόσμο.

Για όσους δεν μπορούν να είναι εκεί για να ζήσουν από κοντά τις γιορτές στο Boom, στο Βέλγιο, το Tomorrowland 2022 μεταδίδεται ζωντανά από την αρχή του πρώτου Σαββατοκύριακου — για συνολικά 21 ημέρες. Τις τελευταίες δύο εβδομάδες προβλήθηκαν αναμεταδόσεις σετ που μεταδόθηκαν ζωντανά τα Σαββατοκύριακα 1 και 2, καθώς και μερικά σκηνικά που δεν είχαν προηγηθεί σε διάφορες σκηνές στα δύο πρώτα Σαββατοκύριακα του Tomorrowland.

Ήρθε η ώρα για το τρίτο και τελευταίο Σαββατοκύριακο, οπότε ακολουθήστε τη μαγεία του Tomorrowland μέσω του One World TV & One World Radio, μεταδίδοντας ζωντανά το Tomorrowland παγκοσμίως για 21 ημέρες (διάρκεια έως την Πέμπτη 4 Αυγούστου) μέσω Todayland.com και την εφαρμογή Tomorrowland. Κατά τη διάρκεια των Σαββατοκύριακων του φεστιβάλ, το One World TV θα περιλαμβάνει 3 διαφορετικά κανάλια, μεταδίδοντας ζωντανά από το φετινό Mainstage «The Reflection of Love» (κανάλι 1), διάφορες σκηνές Tomorrowland (κανάλι 2) και το στούντιο One World Radio (κανάλι 3). Άτομα που δεν κατάφεραν να φτάσουν στα 16ου Η έκδοση του βελγικού φεστιβάλ θα μπορεί να απολαύσει υπέροχες παραστάσεις από τους καλύτερους ηλεκτρονικούς καλλιτέχνες του κόσμου – μια πραγματικά μοναδική εμπειρία πρώτης σειράς.

Το Tomorrowland 2022 παρουσιάζει ένα μεγαλύτερο από τη ζωή Reflection Of Love Το Mainstage δεν είναι μόνο ένα κολοσσιαίο αριστούργημα και έργο τέχνης, αλλά είναι 100% τοπικά κατασκευασμένο. Το Reflection Of Love Mainstage στο Tomorrowland 2022 έχει ύψος 53 μέτρα, πλάτος 270 μέτρα, περιλαμβάνει 990 τετραγωνικά μέτρα πλακιδίων βίντεο, 1.273 λάμπες, 214 ηχεία & subs, 61 λέιζερ, 18 σιντριβάνια και περισσότερους από 100 ερμηνευτές. Η τεράστια σκηνή πολλαπλών επιπέδων μπορεί να είναι αρκετή για να σας κόψει την ανάσα, αλλά ας μην ξεχνάμε ότι είναι μόνο ένα από δεκατέσσερα σκηνές στους χώρους του φεστιβάλ Tomorrowland.

Για περισσότερες πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένων των ωρών πλήρους καθορισμού, επισκεφτείτε Todayland.com. Συντονιστείτε στο τρίτο και τελευταίο Σαββατοκύριακο του Tomorrowland 2022, παρακάτω.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ TOMORROWLAND 2022 ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ 1:

ΔΕΙΤΕ ΤΟ TOMORROWLAND 2022 LIVE STREAM CHANNEL 2:

https://www.youtube.com/watch?v=5dGemNqzmTo

Οι φωτογραφίες είναι ευγενική προσφορά του Facebook του Tomorrowland

Schreibe einen Kommentar