Το νεότερο φεστιβάλ San Hejmo της Γερμανίας είναι έτοιμο για το ντεμπούτο του

0
Το νεότερο φεστιβάλ San Hejmo της Γερμανίας είναι έτοιμο για το ντεμπούτο του

Από τους ανθρώπους πίσω από το μεγαλύτερο φεστιβάλ της Γερμανίας έρχεται το PAROOKAVILLE Σπίτι Υγείας (Εσπεράντο για «Ιερά Εστία»). Το Σάββατο 20 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά το Φεστιβάλ Τέχνης και Πολιτισμού στο Lower Rhine Weeze.

Αυτό το Φεστιβάλ είναι ένα απίστευτο επίτευγμα δύναμης από τους διοργανωτές. Εκεί που σε λιγότερο από τέσσερις εβδομάδες, μετά την sold out έκτη έκδοση του PAROOKAVILLE, αναδύθηκε ένα νέο εντελώς ιδιαίτερο φεστιβαλικό τοπίο: Το San Hejmo Festival παρουσιάζει ένα πολύχρωμο μείγμα μουσικών, πολιτιστικών και καλλιτεχνικών στιγμιότυπων. Εκτός από επικεφαλίδες πράξεις όπως Μαρτέρια και Loredana στην κεντρική σκηνή πλάτους 65 μέτρων και Felix Jaehn στη σκηνή του Parookaville Club Circus θα είναι επίσης εκεί δίνουν πάρτι όπως ανθύλλιο, Καπετάν Τζακ και Στο πίσω τη δική τους σκηνή. Οι εργασίες κατασκευής στην περιοχή περιπέτειας για 20.000 επισκέπτες έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί. 25 διάσημοι καλλιτέχνες του δρόμου – συμπεριλαμβανομένων παγκόσμιων σπουδαίων όπως Bordalo II και Ήρα – βρίσκονται ήδη επί τόπου και εργάζονται σε συνολικά περίπου 1.000 τετραγωνικά μέτρα υπαίθριων έργων τέχνης.

Το San Hejmo κάνει παγκόσμια πρεμιέρα με τη σκηνή ροής στο Fanblast Village. Εδώ θα δούμε τον Γερμανό σούπερ σταρ του Twitch Jens „Knossi“ στην Κνωσό μαζί με διασημότητες Φίλοι σαν Μαρκ Έγκερς, το Elevator Boys και Selfie Sandra ζωντανή ροή για έντεκα ώρες. Όσοι χάνουν τη ζωντανή εμπειρία μπορούν τώρα να εμφανιστούν στο φεστιβάλ διαδικτυακά. Έτσι το San Hejmo Festival μέσω της πλατφόρμας αλληλεπίδρασης fanblast.com επιτρέπει στους οπαδούς στο σπίτι να είναι μέρος αυτού του σημαντικού γεγονότος. Φυσικά θα δούμε και μερικά stomping DJ set by Χαμένη Ταυτότητα, OBS και πολλά άλλα.

Η αποκλειστική αστική τέχνη κάνει την εμπειρία του San Hejmo μοναδική

Η Urban Art District είναι σίγουρα ένα από τα μέρη που πρέπει να δείτε στο San Hejmo – εδώ οι 25 εθνικοί και διεθνείς καλλιτέχνες του δρόμου βρίσκονται στο σπίτι και παρουσιάζουν τα έργα τέχνης τους που δημιουργήθηκαν ειδικά για το San Hejmo. Σε όλη την περιοχή υπάρχουν «οι τοιχογραφίες», που έχουν ύψος έως 8 μέτρα και μέγεθος 100 τετραγωνικά μέτρα, με εγκαταστάσεις, γκράφιτι και πίνακες που εκτίθενται. Με αυτόν τον τρόπο, οι επιλεγμένοι στο χέρι αφήνουν το στίγμα τους στην εμφάνιση του φεστιβάλ και δημιουργούν μια μοναδική εμπειρία τέχνης.

Η αξέχαστη γιορτή ολοκληρώνεται με το υποχρεωτικό πάρτι για τα σπίτια στο νέο σπίτι. Μια επισκόπηση των αμέτρητων δυνατοτήτων που υπάρχουν για να ανακαλύψετε και να βιώσετε στον χώρο του φεστιβάλ βρίσκεται στον χάρτη του φεστιβάλ που διατίθεται από το San Hejmo’s δικτυακός τόπος.

Για την πρεμιέρα στις 20 Αυγούστου 2022, το Φεστιβάλ San Hejmo ξεκινά για μία ημέρα (Ώρες λειτουργίας: 13.00-1.00) και χωρίς κατασκήνωση για 20.000 επισκέπτες. Αυτό το Φεστιβάλ Μουσικής και Πολιτισμού είναι ανοιχτό σε όλους άνω των 16 ετών. Η κανονική τιμή εισιτηρίου είναι 89 ευρώ. Το ταμείο για τους αυθόρμητους είναι ανοιχτό το Σάββατο από τις 12 το μεσημέρι έως τις 6 το απόγευμα Τα εισιτήρια κοστίζουν 99 ευρώ.

Schreibe einen Kommentar