Το Amsterdam Dance Event ανακοινώνει το Δεύτερο Κύμα Καλλιτεχνών για την Έκδοση 2022

0
Το Amsterdam Dance Event ανακοινώνει το Δεύτερο Κύμα Καλλιτεχνών για την Έκδοση 2022

Με επτά εβδομάδες απομένουν για να ολοκληρωθούν, το Amsterdam Dance Event (ADE) αποκαλύπτει το δεύτερο κύμα καλλιτεχνών του για το 2022. Ανάμεσά τους είναι οι Amelie Lens (BE), Armin van Buuren (NL), Bakermat (NL), Bambounou (FR), Brennan Heart (NL), Carista (NL), Carl Cox (GB), Charlotte de Witte (BE), DJ Nobu (JP), Eric Prydz (SE), Eris Drew (ΗΠΑ), Floorplan (ΗΠΑ), Helena Hauff (DE) , Honey Dijon (ΗΠΑ), Hunee (DE), Jeff Mills (ΗΠΑ), Jennifer Cardini (FR), Job Jobse (NL), LYZZA (BR), Mad Miran (NL), Peggy Gou (KR), Pongo (AO) ), Rebekah (GB), Sama‘ Abdulhadi (PS), San Holo (NL), Skin On Skin (AU), Suze Ijó (NL), Sven Väth (DE), Voices From the Lake (IT) και πολλοί άλλοι.

Το Amsterdam Dance Event διαρκεί από τις 19 έως τις 23 Οκτωβρίου 2022 και είναι το πιο εκτεταμένο πρόγραμμα φεστιβάλ και συνεδρίων στον κόσμο για ηλεκτρονική μουσική. Παράλληλα με το πρόγραμμα του φεστιβάλ, το συνέδριο ADE Pro θα περιλαμβάνει βασικές συζητήσεις που επικεντρώνονται στο μέλλον της μουσικής βιομηχανίας, συμπεριλαμβανομένου του αντίκτυπου της τεχνητής νοημοσύνης με τον πρώην μηχανικό της Google, Blake Lemoine, του metaverse με την επικεφαλής της βιομηχανίας Meta Daniela Weitmann μεταξύ άλλων, και της τεχνολογίας deepfake με τον καλλιτέχνη Don Diablo σε συνομιλία με μια deepfake εκδοχή του εαυτού του.

Η ADE πρόκειται επίσης να μετατρέψει την έδρα της Felix Meritis σε έναν υβριδικό εικονικό χώρο ως μέρος του ADE Blendrealities, καλωσορίζοντας ταυτόχρονα φυσικούς και εικονικούς επισκέπτες του συνεδρίου Pro. Το ολοκαίνουργιο Εργαστήριο ADE Το πρόγραμμα έχει επίσης ξεκινήσει, με επίκεντρο την καλλιέργεια και την έμπνευση της επόμενης γενιάς μουσικών και επαγγελματιών.

Περί ΑΔΕ

Το Amsterdam Dance Event (ADE), μια πρωτοβουλία της Buma, έχει εξελιχθεί στο μεγαλύτερο και πιο επιδραστικό φεστιβάλ και συνέδριο ηλεκτρονικής μουσικής σε κλαμπ στον κόσμο. Η εκδήλωση συνεχίζει να αναπτύσσεται και να αναπτύσσεται κάθε χρόνο, με πάνω από 2.500 καλλιτέχνες και 600 ομιλητές σε σχεδόν 200 χώρους. Η πενθήμερη εκδήλωση προσελκύει επισκέπτες από περισσότερες από 146 χώρες και περιλαμβάνει κάθε πιθανή πτυχή της ηλεκτρονικής μουσικής κουλτούρας, με αφιερωμένο προγραμματισμό συνεδρίων, εκτενές πρόγραμμα Arts & Culture, ζωντανή μουσική και παραστάσεις DJ/καλλιτεχνών, όλα διασκορπισμένα σε όλη την πόλη του Άμστερνταμ.

Το πρόγραμμα του φεστιβάλ και πληροφορίες εισιτηρίων είναι διαθέσιμα εδώ και το Το ADE Pro Pass είναι διαθέσιμο εδώ.

Schreibe einen Kommentar