Το Flume ετοιμάζεται να φέρει το Triple-Header Showcase στο The Brooklyn Mirage

0
Το Flume ετοιμάζεται να φέρει το Triple-Header Showcase στο The Brooklyn Mirage

Διεθνώς αναγνωρισμένος DJ/παραγωγός Λαγκάδι κινείται με πλήρη ισχύ όλο το χρόνο. Αφού έκανε μια μικρή παύση από το στούντιο για αρκετό καιρό, αποφάσισε ότι το 2022 θα ήταν η μεγάλη του χρονιά επιστροφής. Και σίγουρα ήταν.

Ο βραβευμένος με GRAMMY μουσικός έχει έναν υποδειγματικό ήχο που συγκίνησε εκατομμύρια μουσικόφιλους σε όλο τον κόσμο κατά τη διάρκεια της καριέρας του. Μετά την πολυαναμενόμενη κυκλοφορία του τελευταίου του άλμπουμ Παλάτια νωρίτερα φέτος, ο Flume συνεχίζει να διατηρεί τη δυναμική του καθώς ετοιμάζεται να φέρει μια βιτρίνα τριπλής κεφαλής στον κορυφαίο χώρο της Νέας Υόρκης αργότερα αυτόν τον μήνα.

Στις 28, 29 και 30 Σεπτεμβρίου, ο Flume θα είναι ο τίτλος του αγαπημένου Μπρούκλιν Μιράζ στην καρδιά της ακμάζουσας μουσικής σκηνής της Νέας Υόρκης για ένα τεράστιο συνεχόμενο τρέξιμο τριών νυχτών. Αφού ξεπούλησε τις δύο αρχικά κρατημένες βραδιές του, χρειάστηκε να προστεθεί μια τρίτη βραδιά, ώστε οι θαυμαστές του Flume στην ανατολική ακτή να μπορούν να συμμετάσχουν σε αυτό που πρόκειται να είναι ένα από τα πιο εκπληκτικά σουαρέ χορευτικής μουσικής του χώρου όλων των εποχών.

Από τότε που κυκλοφόρησε το ντεμπούτο του άλμπουμ Λαγκάδι Πριν από μια ολόκληρη δεκαετία, έχει μεταμορφώσει τη σφαίρα της ηλεκτρονικής μουσικής με τα έξυπνα ηχητικά τοπία του. Έκτοτε, κέρδισε ένα βραβείο GRAMMY „Best Dance/Electronic Album“ για το δεύτερο άλμπουμ του Δέρμακαι τώρα έχει ξαναγοητεύσει τους θαυμαστές του με το τρίτο και πιο πρόσφατο άλμπουμ του, Παλάτια.

Για να γιορτάσει την παγκόσμια επιτυχία του τελευταίου αξιοσημείωτου μουσικού αριστουργήματος του, δεν υπήρχε άλλος τρόπος να εμφανιστεί Παλάτια ζείτε στην πόλη που δεν κοιμάται ποτέ εκτός από το The Brooklyn Mirage. Με υποστηρικτικές πράξεις Prospa, I.JORDAN, Eartheater και Sofia Kourtesis και τις τρεις νύχτες, η επερχόμενη τριλογία του Flume στη Νέα Υόρκη θα είναι αναμφίβολα μία για τα βιβλία.

Ένας περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων παραμένει ακόμα για τη βραδινή βιτρίνα, οπότε φροντίστε να τα αγοράσετε εδώ πριν ξεπουληθούν.

Schreibe einen Kommentar